El març de La Poeteca


Hem hagut de fer alguns canvis i ajustaments però finalment us podem oferir la programació definitiva del mes de març. Que vagi de gust!

EL MARÇ DE LA POETECA

5 de març: El llop ferotge, col·lectiu poètic gironí, udolarà a La Poeteca el primer dijous de març. Jorge Morales recitarà poemes de Los Frutos invisibles, Jorge León Gustà de Pobres fragmentos rotas contra el cielo i Esteban de Aguilera recitarà poemes de l’Albert Compte i del seu llibre Locus Evelinus.

12 de març: Les 6 autores de l’antologia Mimbres de Agua (Torremozas, 2014) ens presentaran la seva obra, amb potents versos carregats de feminitat. Elles són Anna Isabel Camacho, Trinidad Casas, Daniela Cavalli, Mercedes Delclós, Pilar Estabanell i Lola Irún i ens oferiran un espectacle de poesia, música i imatge.

19 de març: Les traduccions poètiques seran les protagonistes en aquest recital col·lectiu organitzat per la poeta i traductora Núria Busquet Molist.

26 de març: Marta Fuembuena ens presentarà el seu darrer poemari Iniciación de los muros (Gallo de Oro, 2014). Versos carregats de lucidesa i honestedat, de ferida i dolor, d’equilibri i mesura.

Aquest any no farem el Poesia amb accent de dona del 8 de març, l’ajornarem fins a l’abril per poder preparar amb tota cura el nostre recital més especial, que aquest any tindrà novetats i moltes sorpreses!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s