Recital-presentació de Rostoll, de M. Dolors Coll


Estrenem any amb Maria Dolors Coll presentant-nos Rostoll (Godall, 2014). Serà el dijous 8 a les 20h30 a La Createca (Comte Borrell, 122).

Maria Dolors Coll

Maria Dolors Coll Magrí (Almenar, 1960) és professora de llengua i literatura. Ha exercit de lectora a la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan, a Polònia (1989-1992). En el camp de la poesia ha estat finalista dels premis literaris Rosa Leveroni (1988) amb el poemari posttitulat Però Venus no ho sap, i Marià Manent (2001) amb Mals pensaments i altres animals de companyia. Ha publicat els llibres de poesia Rés a mida (2000) i Niu en blanc (2003) a Pagès Editors, i Rostoll (2014) a Godall Edicions.

Rostoll

“Ja des del mateix títol, força suggestiu, l’autora ens indica per quins viaranys ens portaran els seus versos; la imatge del rostoll com a símbol de mort i de vida alhora, un rostoll que, cremat o llaurat, cendra o palla, renaixerà talment com una au fènix quan rebi l’oportuna llavor. Però també, aquest rostoll ens remet a un temps i a un espai ben concret, el món a pagès viscut i estimat…”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s