Les Petites coses, de Carles Cervelló, arriben a La Poeteca


El proper dijous 6 de novembre les Petites coses, de Carles Cervelló, arribaran a La Poeteca. El poeta i editor vindrà presentar-nos el seu darrer poemari, com sempre, a les 20h30 a La Createca (Comte Borrell, 122).

c_cervelloCarles Cervelló (Barcelona, 1966) és professor de secundària. El 2006 va guanyar el Premi de poesia d’Alella a Maria Oleart amb el poemari En veu alta i el 2010 el Josep Fàbregas i Capell, amb Les dones imaginades. La seva primera publicació es remunta, però, a l’any 1997, quan va publicar Fragments de plenitud a l’editorial berguedana Amalgama. Tres anys després li va seguir Bruixes, a la mateixa editorial, l’esmentat En veu alta, així com Les dones imaginàries, el 2011 i l’actual Petites coses, ambdós publicats a Tèmenos. També ha publicat una obra d’investigació i divulgació, Amb e d’educar (2007), que constitueix un diccionari no autoritzat d’educació.

En Carles Cervelló és també editor de nombrosos poetes que han passat per La Poeteca i estem encantats que aquesta vegada ens visiti per presentar-nos els seus propis versos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s