La Poeteca torna a obrir portes el 25 de setembre amb el recital “Acords en vers”


El dijous 25 de setembre a les 20h30 La Poeteca, el cicle de poesia del bar La Createca (Comte Borrell, 122) torna a obrir les seves portes. Inaugurem aquesta nova temporada amb “Acords en vers”, un espectacle de poesia i música que combina els poemes de Mireia Companys i les cançons de Jordi Calmet Xartó (Jorcx), creades a partir d’alguns d’aquests textos.

Mireia CompanysMIREIA COMPANYS TENA (Barcelona, 1975) Filòloga, docent i traductora. Ha publicat el recull poètic Perfils de la inconsistència (Viena, 2003) i el llibre de relats Venècies. La incerta topografia dels somnis (Pagès, 2009). Ha participat en els llibres col•lectius Salvatges silencis i Bellesa ferotge (Fonoll, 2004 i 2006) i en l’antologia Donzelles de l’any 2000 (Mediterrània, 2013). Ha dut a terme l’exposició de fotografia i poesia “Interpretazioni” (2013, amb l’algueresa Silvia Fiori), i ha intervingut en diverses presentacions i recitals a Barcelona, Sant Cugat, Girona, l’Alguer, Venècia i Guadalajara (Mèxic). Ha obtingut el Premio Letterario Celso Macor 2013 de poesia de Romans d’Isonzo (Friül, Itàlia). Alguns dels seus poemes, llegits per ella mateixa, es poden trobar a http://phonodia.unive.it/people/mireia-companys/

Jordi Calment XartóJORDI CALMET XARTÓ (“Jorcx”) – Músic i cantautor, va donar-se a conèixer musicalment a partir de l’any 2000 en presentar la seva primera maqueta amb cançons pròpies, i des de llavors gairebé cada any ha anat produint noves gravacions. El seu primer disc (“Racons Del Temps”, 2003) va comptar amb les col•laboracions de luxe del mític duet Ia & Batiste, que són un gran referent del seu univers musical, així com també de l’actor Jordi Dauder, que hi recitava uns versos. L’any 2006 va fer el disc “Jorcx Interpreta Cohen”, on versionava en català les cançons del cantautor canadenc, un disc i espectacle que ha presentat en directe en múltiples ocasions al llarg dels últims anys. El seu darrer treball discogràfic ha sigut “El Mestre Margarit”, on posa música i veu a un grapat de poemes de Joan Margarit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s