El Llop Ferotge ens porta la poesia de l’Eva Bussalleu i la Nadine Garralda


El Llop Ferotge, projecte de difusió literària nascut a Girona el 2006, desembarca a La Poeteca de la mà de les escriptores Eva Bussalleu i Nadine Garralda, que ens oferiran un recorregut per la seva obra poètica. Ambdues seran presentades, a més, per Jorge Garralda, que ens introduirà dins l’univers creatiu del Llop.

Eva-4

Eva Bussalleu (La Cellera de Ter, 1980) és Doctora en Biologia per la Universitat de Girona, on actualment hi compagina tasques de docència i investigació. Ha fet diverses estades de recerca a centres d’Espanya, França, Bèlgica i els Estats Units, on gairebé anualment passa un trimestre a un laboratori de la Universitat de Pennsilvània. Esportista, amant de la natura, políglota i lectora voraç, ha desenvolupat al voltant dels contes d’humor i erotisme un món literari propi i original que ja mostrà al recull 11 raons per no anar a dormir (2011). A Receptes per anar al llit al primer crit (2014), la seva aposta arriba a una brillant confirmació i maduresa.

NadineG-8

Nadine Garralda (Buenos Aires, 1976) reside en Girona desde los diez meses de vida. Licenciada en Filología Inglesa y Teoría de la Literatura y Literatura Comparada por la Universitat Autònoma de Barcelona, ha realizado además una estancia Erasmus en la Universidad de Glasgow y un Postgrado en Procesos Editoriales por la Universitat Oberta de Catalunya. Ha cultivado con pasión la música y la poesía, desarrollando un trabajo como  compositora y cantante, publicando en 1997 el disco Debarenbar, participando en el grupo poético y musical Dinosaurios y, actualmente, en Els Quatre del Llop. Como poeta, ha publicado Esquinas de arena (El Llop Ferotge, 2010), La noche oblicua (El Llop Ferotge, 2013),  Ensayos y Testigos indefensos, este último a tres bandas con Carlos Jorge y Jorge Garralda. Se ha desempeñado como profesora de inglés en establecimientos  públicos y privados y desde 2009 trabaja en el Arxiu Municipal de Girona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s