L’editorial Terrícola desembarca a La Poeteca


L’editorial Terrícola desembarca a La Poeteca el proper dijous 19 a les 20h30 al bar La Createca (Comte Borrell, 122) per presentar-nos les seves plaquettes maridades amb tres vins del Celler Bàrbara Forés, com les que podeu veure a la foto de d’abaix. Comptarem amb la presència dels autors: Víctor Sunyol, Christelle Enguix i Jordi Nopca. També hi serem els editors i la Pili Sanmartín, del Celler.

plaquettes2_vi_terricola

 

 

Víctor sunyol (1955). La seva escriptura es caracteritza fonamentalment per situar-se als límits del llenguatge com a únic lloc possible i per la contínua recerca d’una possibilitat de “dir” més enllà de la correlació o representació. Les seves darreres publicacions són NO ON (rèquiem)(2008), Quest (2013), de ser només (2014) i За Анgреu (per a Andrei) (2014). Ñ_﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽uest (2013), de ser nom les ales.

Jordi Nopca va néixer a Barcelona l’any 1983. Va estudiar periodisme i teoria de la literatura i literatura comparada. Redactor de cultura del diari ‘Ara’ i coordinador del suplement ‘Ara Llegim’, va publicar la seva primera novel·la, ‘El talent’, l’any 2012.

Christelle Enguix, París, 1971. Saforenca en procés d’empeltació al Maresme. Ha publicat els poemaris L’arbre roig (Brosquil, 2007) i El cor del minotaure (3i4, 2009), a més de ser antologada a diversos reculls. Ha estat traduïda al romanès, al portuguès i al castellà i és una de les fundadores del grup d’escriptors Saforíssims Societat Literària.

 

One thought on “L’editorial Terrícola desembarca a La Poeteca

  1. Retroenllaç: "Sinèrgies sensorials" entre poesies i vins de Bàrbara Forés - Vi-Franc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s