Amb accent sabadellenc, amb Roc Casagran, David Madueño i Anna Garcia Garay


Des del 8 de març que no teníem una sessió dels nostres recitals temàtics “Poesia amb accent” i en aquesta ocasió ens serveix d’excusa per aplegar 3 poetes sabadellencs en un mateix recital: Roc Casagran, David Madueño i Anna Garcia Garay. Serà el proper dijous 22 de maig a les 20h30 a La Createca (Comte Borrell, 122):

foto (62)                    Roc Casagran, Anna Garcia Garay i David Madueño

Roc Casagran i Casañas (Sabadell, 1980) és professor i escriptor. És llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la UAB. Ha publicat els llibres de poemes Els carrers de les fàbriques (Premi Martí Dot, Viena, 2002), Trènicament trennificats (Emboscall, 2005), Després de Sarajevo (Premi Miquel Àngel Riera, Sa Nostra, 2005) i L’ombra queixalada (Premi de Poesia Parc Taulí 2010, Pagès Editors). També ha publicat Camí d’Ítaca (Mina, 2006), escrit conjuntament amb Oleguer Presas, així com les novel·les Austràlia (Premi Pin i Soler 2007, Columna), Un ós panda al pas zebra (Columna, 2011) i Ara que estem junts (Columna, 2012). A banda de la seva trajectòria literària, ha estat membre del consell de redacció de la revista sociocultural sabadellenca Ordint la trama durant els seus vuit anys d’existència (2001-2009). També és membre de la Fundació Bosch i Cardellach de Sabadell. Col·labora puntualment en alguns mitjans de comunicació i escriu un conte sobre actualitat cada quinze dies al portal cultural Catorze.cat.

Anna Garcia Garay (Sabadell, 1972) és una poeta catalana. Ha participat en projectes literaris conjunts de l’Associació de Relataires en Català (ARC) com Primer llibre de poemes, Tensant el vers i Garbuix de contes. L’any 2006 guanya el primer Premi de Poesia Miquel Martí i Pol del Principat d’Andorra amb el poema Desfent camins i el 2007 queda finalista en el certamen Gat Literari de Torelló amb el recull de poemes Funambulismes a la corda fluixa de la nit. El 2009 guanya el tercer premi del concurs e-Poemes convocat per La Vanguardia amb el poema “Beatus ille”, i l’any 2010 queda entre els set finalistes del IX Premi de Poesia de Sant Cugat del Vallès a la memòria de Gabriel Ferrater amb el recull poètic Tot allò que vaig voler dir-te. El 2011, dins els Premis Ciutat d’Igualada de Creació Artística, guanya el XVII Premi de Poesia Joan Llacuna amb l’obra Assassins de margarides, guardó que fa possible la publicació del seu primer llibre al març de 2012, i obté l’onzè Premi de Poesia de Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater amb Els mots encreuats.

David Madueño Sentís (Sabadell, 1976). Llicenciat en Filologia catalana per la UAB. Exerceix com a docent, corrector de textos i crític literari (Caràcters, Quadern). Ha guanyat els premis Salvador Estrem de Falset (2008), Foment Martinenc (2008), La Mar de Lletres de Calafell (2011) i Vila de Martorell al millor blog en català (2013). S’ha autoeditat els llibres Desvetlla de mots és feina obscura (2008) i Poesia per a carnívors (2012). Manté el blog sobre literatura llunÀtic (http://llunatic.blogspot.com).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s