Recital de la revista Inconformistes


El proper dijous a les 20h30 tindrem a La Poeteca, el cicle de poesia de La Createca (Comte Borrell, 122), un recital amb alguns dels membres de la revista Inconformistes: Carles Morell, Paulalba i Roger Busqué.

Imatge

Inconformistes va néixer fa anys, entre d’altres, de les mans de la Paulalba. Està formada per un nucli de sis persones però compta amb col·laboradors a llocs com Madrid, Granada o els Estats Units. Els dos últims monogràfics van ser el 19, que abordava la problemàtica del 15M, amb una entrevista a Arcadi Oliveres sobre temes d’economia i de política; i el 20, amb portada d’Enric Casasses, que tracta sobre l’art. A aquest últim monogràfic s’hi suma el documental que fa dos anys que és en marxa, l’objecte del qual és l’art mateix i la seva naturalesa. Els inconformistes hem entrevistat, per a la qüestió, personalitats com Màrius Serra, Jaume Cabré, Feliu Ventura o Josep Pedrals, i encara seguim formulant la pregunta arreu. També hem inaugurat una línia de petites publicacions en plecs petits que anomenem “extraordinaris”: el primer va ser un conte a 10 mans; el segon, un recull de poemes d’autors com Lluís Calvo, Mireia Calafell o Pau Vadell, per citar-ne tres exemples.

El recital tindrà dues parts diferenciades per dos tons o atmosferes diverses. Paulalba i Carles Morell a la rapsòdia, amb Roger Busqué al violí, tot i que amb alguna petita sorpresa.

Imatge

Paulalba (Paula Alba Rodríguez). Estudiant de Filologia Catalana a la UAB, també estudia llengua de signes. És una àvida lectora, escriu des de petita i ha guanyat alguns premis literaris infantils i juvenils. A l’institut va fundar la revista Inconformist@s. Fa quatre anys es va llençar a escriure poemes i els ha reunit en el recull Vull sortir d’aquí. A la universitat, la revista va fer-se gran. També he col·laborat amb el 15M i amb la Festa de la Diversitat de Sabadell, fent discursos i manifestos.

Imatge

Carles Morell. Estudiant de Filologia Catalana a la UAB, on treballa a la base de dades Traces, és becari del grup de recerca del GELCC i estudia l’obra del poeta terrassenc Eudald Puig. És coordinador de la secció de Cultura d’El Pou Digital de Manresa i redactor i corrector de la revista Inconformistes. Ha escrit el recull de contes El bull que et falta (finalista del Joaquim Ruyra de l’any passat), els llibres de poemes La pell que mudes i Escola de cecs i una novel·la. Tot plegat, encara inèdit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s