Recital de “Poesia amb accent… gironí”


El proper dijous 14 de novembre a les 20h30 ens visitaran a La Poeteca 3 poetes molt actius de l’escena gironina: Ramon Bartrina, David Casadellà i Laia Claver.

Imatge

Ramon Bartrina és poeta, novel·ista i performer. Membre del grup de poesia i dansa La Companyia; co-fundador de l’associació cultural Kerunta i del col•lectiu poètic Kerunta Poetry; membre actiu del col·lectiu Teories de la Inspiració amb el qual organitza el cicle “Alvarinho Nits”, el festival anual “Jardins de la Poesia” i amb el mateix col·lectiu ha creat els espectacles “4×4” i “Flors del Temps”. És el director artístic de les Nits ESLIM que se celebren al teatre del Centre Cívic Sant Narcis. Imparteix tallers de poesia, rapsòdia i d’escriptura creativa a la ciutat de Girona.

Imatge

David Casadellà Llavià és licenciat en Ciències Empresarials. Com a poeta, el 2011 apareix a l’Antologia de la frontera, editada per Editorial Serret. Des del 2010 experimenta amb totes les facetes de la poesia oral, darrerament sobretot formant part del col·lectiu Teories de la Inspiració amb qui presenta tres espectacles: “3×3”, “De tardors” i “Flors dels temps”, i amb qui organitza a Girona el festival Jardins de la Poesia, i les Alvarinho Nits durant el 2012. A finals del 2012 publica dins la col·lecció “El llop ferotge” el poemari Negre, sempre negra, del qual, aquest setembre n’ha aparegut la segona edició.

Imatge

Laia Claver és poeta i artista plàstica, escriu poesia des de fa més de quinze anys. Va cursar estudis de Sociologia a Barcelona i Berlín on va descobrir la seva passió artística. Després cursà estudis d’arts plàstiques (pintura, escultura i gravat) a l’Escola Llotja de Barcelona, l’Escola municipal d’Art de Tàrrega que sempre va anar combinant amb la producció poètica. Participa assíduament en recitals i slams poètiques arreu de Catalunya i darrerament es vincula a projectes multidisciplinaris lligats a la poesia posada en escena: Cia. Nahla (dansa fusió), Cia. Les Laulai (poesia dramatitzada), Cia. Les Corbes (poesia fusionada amb dansa i circ), projecte Tritònia, Kerunta Poetry (poesia polifònica amb David Casadellà i Ramon Bartrina). I actualment està treballant en l’edició del seu primer llibre.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s