La Poeteca


La Poeteca neix amb el desig de reunir i oferir al públic una selecció de la millor poesia contemporània en format oral, que compartir el dijous a la tarda entre copes i tapes en el sí d’un espai nou, acollidor i fresc com és la Createca.

Coordinat per Maria Antònia Massanet, el cicle –que tindrà caràcter setmanal durant aquesta primera temporada, amb cita els dijous aa les 20h– tindrà un doble objectiu: d’una banda acostar la poesia de zones perifèriques, sigui per causes geogràfiques, socials, etc., és a dir, la poesia amb accent, al públic barceloní; mentre que, de l’altre, vol servir de plataforma per a la presentació de llibres de poesia editats recentment.

Valencià, ebrenc… són alguns dels accents que podrem sentir dins de la secció “Poesia amb accent…”, on es comptarà amb noms com els de Àngels Gregori, Vicent Almela, Josep Lluís Roig, Andreu Subirats, Eduard Carmona, Joan Todó o Miquel Àngel Marín, entre d’altres.

Pel que fa als recitals-presentació de poemaris tindrem la presentació de Radar (Témenos, 2012), de Ricard Mirabete o de 5 cm (la cicatriu) (Curbet, 2012), de Mireia Vidal-Conte, per citar-ne alguns.

Esperem que la Createca, amb el seu cicle la Poeteca, esdevingui el vostre nou espai de trobada i intercanvi per gaudir de la poesia a la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s